Web Analytics Made Easy - Statcounter

نویسنده سریال کیمیا که در کارنامه اش اولین سریال درام هر شبی «نرگس» به کارگردانی سیروس مقدم دیده می شود رد گفت و گو با خبرگزاری برنا با موضوع تولیدات نمایشی تلویزیون به لحاظ ممیزی، ژانر و ... نگاهی کلیدی و ساختاری به سوژه های متفاوت در شبکه نمایش خانگی داشت.

مسعود بهبهانی نیا نویسنده و تهیه کننده سریال و برنامه های تلویزیونی چون «خانه پدری»، «ترانه مادری»، «فاصله ها»، «کیمیا»، «نرگس»، «خاک سرخ»، «کارآگاهان» و «صبح نزدیک است» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او فارغ ‌التحصیل از دانشگاه تهران در رشته ‌ی جامعه ‌شناسی و مرکز آموزش فیلمسازی باغ‌ فردوس در رشته‌ ی فیلمنامه ‌نویسی است.

مسعود بهبهانی نیا در این خصوص که چه کاری آماده در دست دارد و مشغول چه کاری است به خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا گفت: در حال حاضر مشغول تولید یک اثر هستم.

این نویسنده در ادامه و با اشاره به این سوال که در شرایط فعلی نگارش چه نوع از قصه هایی می تواند مخاطب را جذب کند؟ بیان کرد: در رسانه خانگی سوژه های بهتری وجود دارد که در تلویزیون جایشان خالی است. به هر حال نگاهی به ریشه و مشکلات اجتماعی در فیلمنامه ها شده است که به دلیل نظارت کمتر به نیاز های روز مردم نزدیک است. اما تلویزیون هنوز نگرانی و محدودیت های خود را دارد و مرتب از بطن جامعه و واقعیت های آن فاصله می گیرد. در نهایت مردم کمتر می توانند  مسائل و مشکلات خودشان را در فیلم ها ببینند و به همین دلیل برایشان جذابیت کمتری دارند.

بهبهانی نیا در رابطه با اینکه شبکه نمایش خانگی با ممیزی کمتر کار تلویزیون را سخت نمی کند؟ خاطرنشان کرد: خیر، اگر ما معتقد باشیم که رقابت سالم باید وجود داشته باشد این اتفاق نمی افتد. تلویزیون زمانی که رقیب ندارد و نظارت کمتری بر آن می شود متاسفانه دنبال این است که همه چیز در اختیار خودش باشد. به طور کل رقابت می تواند باعث رشد کیفی کار ها بشود.

مسعود بهبهانی نیا در پایان و در خصوص این سوال که آیا حقیقت دارد که یک نویسنده می تواند فیلم و سریال را با بازیگر و لوکیشن کمتر، ارزان یا گران بنویسد؟ اظهار کرد: سوژه و موضوعی که انتخاب می کنیم، خودش مقتضیات برای پرداخت و تعداد لوکیشن و بازیگر دارد که باید اجرا شود. قاعدتا زمانی که قرار است فیلمنامه ای بر اساس طرح جنگ نوشته شود ممکن است هزینه و تدارکات بیشتری طلب کند. اما هنگامی که در مورد مسائل خانوادگی طرحی را آماده می کنیم این امکان هست که محدود تر آن را بنویسیم. از طرفی هم بضاعت تکنولوژیک و بضاعت ویژوال افکت را باید در نظر بگیریم و در محدوده بودجه تعیین شده حرکت کنیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تلویزیون جامعه رقابت لوکیشن نویسنده رقیب ممیزی شبکه نمایش خانگی فیلم و سریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۱۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف یک کارگردان: من از نزول خوارها پول می‌گرفتم تا...

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کیانوش عیاری کارگردان سینما و تلویزیون شب گذشته در برنامه «استودیو هشت» درباره ساخت سریال در تلویزیون به محمدحسین امیدی مجری برنامه بیان کرد: شرایط کاری و اینکه به پول نیاز داشتم باعث شد به تلویزیون بروم. سریال «روزگار قریب» را به خاطر پول ساختم چون مدتی هر فیلمی می ساختم با مشکل اکران مواجه می شد.

وی با اشاره به اکران نشدن برخی از آثارش عنوان کرد: این من را با نزول خوارها دچار مشکل کرده بود. پولی از نزول خوارها می گرفتم تا به عوامل فیلم هایم که با من کار می کنند، بدهم. چون قرار نبود در مشکلات با من شریک شوند. عیاری با اشاره به اینکه برخی از فیلم‌هایش را هم برای حل مسایل مالی ساخته است، بیان کرد: سر «ویلای ساحلی» هم پول نداشتم و در این فیلم شریک هم داشتم.

این کارگردان درباره سریال «۸۷ متر» که قرار بود از پلتفرم ها پخش شود، توضیح داد: خود ما هم نسبت به این سریال سردرگم بودیم اما احتمالا ظرف ۱۰ تا ۱۵ روز آینده تکلیف مشخص و از تلویزیون پخش می‌شود. این سریال از شبکه یک روی آنتن می رود.

سال گذشته مهدی نقویان رییس سیمافیلم اعلام کرد که سریال «۸۷ متر» قرار است در یکی از پلتفرم ها به پخش برسد اما در این مدت هیچ خبری از پخش سریال در پلتفرم‌ها مطرح نشد.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904157

دیگر خبرها

  • اعتراف یک کارگردان: من از نزول خوار‌ها پول می‌گرفتم تا...
  • عمو پورنگ از تلویزیون رفت
  • ۵ «آخرالزمان» کمتر دیده‌ شدۀ کره‌ای؛ از مِه زامبی‌ساز تا زامبی‌ها در چوسان!
  • اعتراف یک کارگردان: من از نزول خوار‌ها پول می‌گرفتم
  • اعتراف یک کارگردان: من از نزول خوارها پول می‌گرفتم تا...
  • «۸۷ متر» دوباره به تلویزیون بازگشت/خبر جدید کیانوش عیاری از سریال
  • سریال «بدل» به تلویزیون می‌رسد
  • رخنه به قلب دشمن
  • چرا پخش یک سریال از تلویزیون با بازی پژمان جمشیدی متوقف شد؟
  • نرخ سرسام‌آور سریال‌سازی تلویزیون فاش شد