Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی عسگری درگذشت مسعود بهبهانی‌نیا را تسلیت گفت؛ در پیامی دیگر شبکه سه درگذشت صاحب طولانی‌ترین سریال‌های تلویزیون را ضایعه‌ای دردناک، دانست. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، درگذشت مسعود بهبهانی‌نیا نویسنده پیشکسوت طولانی‌ترین و پربیننده‌ترین سریال‌های صدا و سیما، جامعه هنری را تحت تأثیر قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان، رئیس رسانه ملی و شبکه سه سیما نیز، در پیام‌های جداگانه‌ای درگذشت نویسنده پیشکسوت را تسلیت گفتند. 

پیام تسلیت رئیس رسانه‌ ملی

علی عسکری درگذشت مسعود بهبهانی نیا نویسنده پیشکسوت سریال های تلویزیونی را تسلیت گفت.

متن این پیام به این شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون

درگذشت نویسنده چیره دست و متعهد، آقای مسعود بهبهانی‌نیا را که فیلم‌نامه‌های او خالق مجموعه‌های نمایشی موفقی بوده است، تسلیت عرض می‌کنم. قلم شیوای آن نویسنده توانمند همواره سریال‌هایی را خلق کرده که محوریت آن تقویت بنیان خانواده بوده است و استقبال مخاطبان از مجموعه‌هایی چون کیمیا، خاک سرخ، نرگس و ترانه مادری گواه این بود که بهبهانی‌نیا ذائقه مخاطب ایرانی را به خوبی می‌شناسد. از درگاه خداوند متعال برای آن نویسنده متعهد که از همرزمان شهید جهان آرا بوده است، علو درجات و برای بازماندگان به‌ویژه خانواده محترم و همکاران او دررسانه ملی صبر و اجر مسئلت دارم.

پیام تسلیت شبکه سه در پی درگذشت مسعود بهبهانی‌نیا 

درگذشت نویسنده با اخلاق تلویزیون و صاحب طولانی ترین سریال های صدا و سیما ی جمهوری اسلامی که از پربیننده‌ترین آثار رسانه ملی بود ، بار دیگر جامعه هنری کشور را عزادار کرد.

مسعود بهبهانی‌نیا خالق "نرگس"، "خاک سرخ"، "کیمیا"، "ترانه مادری" و "فاصله ها" در سال های اخیر، مشغول نوشتن فیلمنامه سریال دویست قسمتی "برف بی صدا می بارد" به عنوان طولانی ترین سریال تاریخ تلویزیون برای شبکه سه سیما بود؛ تا جایی که طی چندین سال تلاش ایشان، نگارش بیش از 150 قسمت از این فیلمنامه به پایان رسیده و مابقی آن در حال نگارش بود و به موازات، فاز نخست آن برای 70 قسمت به کارگردانی  پوریا آذربایجانی در حال تصویربرداری بود که تقدیر مهلتش نداد تا محصول اخرین دست نوشته های ارزشمندش را امسال روی آنتن شبکه سه ببیند.

شبکه سه درگذشت این هنرمند با اخلاق و خانواده مدار را به جامعه هنری کشور و دوست داران سریال های به یادماندنی آن مرحوم، تسلیت عرض کرده و از درگاه الهی، غفران و علو درجات را برای ایشان خواهشمند است.

"مورگان فریمن" و نوابغ ریاضی سوژه این هفته شبکه نمایش تلویزیونامام خمینی(ره) در قاب سینما و تلویزیون/ وقتی ناراحت‌کننده‌ترین خبر اعلام شد + فیلمنویسنده سریال‌‌های پربیننده تلویزیون درگذشت/ همیشه دغدغه خرمشهر داشت

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شبکه سه تلویزیون رسانه ملی شبکه سه تلویزیون رسانه ملی درگذشت مسعود بهبهانی نیا طولانی ترین ترین سریال شبکه سه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۰۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمدعلی علومی، نویسنده و پژوهشگر درگذشت

 نویسنده و طنزپرداز معاصر ایرانی در روز یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در شهر بم درگذشت. 

علومی در سال ۱۳۴۰ در شهر بم به دنیا آمد. کار مطبوعاتی را از اوایل دهه هفتاد در مجله ادبستان به عنوان مسئول بررسی مقاله‌ها آغاز کرد و در همان زمان مشغول گردآوری مطالب مربوط به فرهنگ مردم شد.

وی شاگرد استاد انجوی شیرازی است. علومی قصه‌ها و آداب و رسوم و فرهنگ مردم را در «ادبستان»، فصلنامه کرمان و ماهنامه سوره به چاپ می‌رساند. گذشته از آن چند مقاله در معرفی شاهنامه و یا نقد کتاب‌های داستانی نظیر «جزیره سرگردانی» و «طبل آتش» و «ساربان سرگردان» در مطبوعات منتشر کرد.

وی در ادامه کار مطبوعات برای مجله مهر، قصه‌های طنز نوشت و همزمان صفحه آموزش داستان برای جوانان را به راه انداخت. تاکنون هفت مجموعه داستان کوتاه و رمان‌های ذیل از او منتشر شده است: «هفت حکایت»، «شاهنشاه در کوچه دلگشا»، «اندوهگرد»، «من نوکر صدامم»، «امید بر دمیدن». رمان «آذرستان» این نویسنده اخیراً در ۵۳۹ صفحه توسط موسسه انتشارات تکا (توسعه کتاب ایران) به همت معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی روانه بازار شده است. 

محمدعلی علومی رمان‌های معروف سوگ مغان، آذرستان، ظلمات، اندوهگرد، پریباد، داستان‌های غریب مردمان عادی، هزار و یک شب نو، خانه کوچک و عطای پهلوان را در پرونده کاری خود دارد.

علومی فارغ‌التحصیل رشته علوم سیاسی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران است. او به طور خودآموز، اصول داستان‌نویسی را از کتاب‌های آموزشی معدود آن دوران فرا گرفت و در واقع اولین آموزگارانش مردم عادی کوچه و بازار، روستایی‌ها و عشایر بودند.

در سال ۷۰، با گردآوری قسمتی از فرهنگ مردم استان کرمان در ماهنامه ادبی-فرهنگی ادبستان مشغول به کار شد، و در عین حال چندین سال بخش آموزش داستان‌نویسی در مجله جوانان را بر عهده داشت. در همان سال‌ها شاگرد سید ابوالقاسم انجوی شیرازی (مشهور به پدر فرهنگ مردم) بود و آخرین مصاحبه مطبوعاتی با او مندرج در ادبستان را انجام داد.

علومی که با لهجه شیرین بمی صحبت می‌کند مدت‌ها در تهران با دوست و همشهری هنرمندش ایرج بسطامی (خواننده‌ی اهل بم) همخانه بود. داستان کوتاه «بمانی» نیز اثر اوست که در آخرین شماره ماهنامه «فرجاد» در اواخر دهه ۶۰ یا اوائل ۷۰ چاپ شد.

رمان "آذرستان" وی در سال ۷۷ کتاب برگزیده‌ی سال از سوی وزارت ارشاد وقت و رمان طنز "شاهنشاه در کوچه دلگشا" برنده‌ی سی سال رمان طنز ایران شد، همچنین در آن مراسم استادان نجف دریا بندری در ترجمه طنز، پرویز شاپور در کاریکلماتور، مهدی اخوان ثالث در شعر طنز و کیومرث صابری در طنز مطبوعاتی به عنوان برگزیده انتخاب شدند.

علومی تا کنون در چندین دوره جشنواره‌های سراسری طنز، در بخش داستان داور بوده و در اولین جشنواره سراسری داستان بیهقی نیز داور بوده است.

همچنین دبیر جشنواره سراسری طنز و کاریکاتور بم در سال ۸۴ بود، که بعد از آن تا کنون تعطیل شده است. در زمینه‌ی پژوهش‌های مربوط به طنز، علومی بنا به توصیه استاد عمران صلاحی تا کنون این آثار را منتشر کرده است: ۱- طنز در آمریکا (جلد اول) با داستان‌هایی از طنزنویسان مشهور آمریکا مانند مارک تواین، ویلیام سارویان، جیمز تربر، ارسکین کالدول به همراه نقد و بررسی آنها. ۲- طنز در مثنوی مولانا جلال‌الدین ۳- انواع طنز در گلستان سعدی ۴- طنز وشیوه‌های داستانی در بوستان ۵- طنز در دوره‌ی پهلوی با نقد و بررسی آثار طنزنویسان آن زمان ۶- طنز ایران از مشروطه به بعد (جلد اول) ۷-بررسی انواع طنز در خارستان اثر حکیم قاسمی کرمانی

رمان‌های طنز علومی عبارت‌اند از: شاهنشاه در کوچه دلگشا، من نوکر صدامم، وقایع نگاری بن لادن، جناب آقای دیو

همچنین در زمینه‌ی ادبیات کودک و نوجوان کتاب گذر از کوه کبود را منتشر کرده است. در تحلیل قصه‌های ایرانی می‌توان به کتاب اساطیر افسون وش او اشاره کرد.

کتاب‌های برگزیده محمدعلی علومی:

شاهنشاه در کوچه دلگشا
آذرستان
من نوکر صدامم
وقایع نگاری بن لادن
جناب آقای دیو
طنز درباره پهلوی
داستان‌های کوتاه طنز

منبع: شهرآرا نیوز

tags # اخبار فرهنگی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • پیام تسلیت سخنگوی شهرداری تهران در پی درگذشت مرحوم تبریزی
  • نقش‌آفرینی بازیگر «لیسانسه‌ها» در «شب دیجور» محمود معظمی
  • پیام تسلیت امام جمعه و استاندار کرمان در پی درگذشت امام جمعه فقید بلوک جیرفت
  • پیام تسلیت آیت الله نورمفیدی در پی شهادت مامور گلستانی فراجا
  • پخش «رخنه» سریال جدید تلویزیون از امشب
  • رئیس صداوسیما در پشت صحنه برنامه برمودا |‌ تصاویر
  • محمدعلی علومی، نویسنده و طنزپرداز درگذشت
  • فصل‌های بعدی «برمودا» ساخته می‌شود
  • محمدعلی علومی درگذشت + سوابق
  • محمدعلی علومی، نویسنده و پژوهشگر درگذشت